Naar boven

Jouw persoonlijke coach

Wil je meer te weten komen over Erik als coach?

Als coach wordt er naar gestreefd je te coachen op het beste niveau.

Voor particulieren

Ben je actief op zoek naar een levensstijl vol passie en heb je nood aan verantwoorde en professionele begeleiding ? Het helen bij het behalen van jouw droomdoel is mijn passie.

Voor bedrijven

Fitte en efficiënte medewerkers ? Last van kortstondige afwezigheden op het werk? Coaching werkt inspirerend om je medewerkers tot een levensstijl vol energie en passie om te denken

Bouw aan je thuis!

Als individuen zijn we allemaal anders. Naast leeftijd en gender zijn er ook verschillen in sociale achtergrond, seksuele geaardheid, etniciteit, religie,… Binnen een familie wordt echter verwacht dat men onvoorwaardelijke liefde heeft voor elkaar. Soms is dit zo, maar andere keren kunnen verschillen leiden tot onderlinge discussies en meningsverschillen en is het niet altijd vanzelfsprekend om die verbondenheid in stand te houden. Daardoor kunnen sommige relaties tussen broer en zus, partners onderling, relaties met de schoonfamilie of buitenstaanders in het gedrang komen.

Het is mijn taak als familiecoach om de emotionele en relationele verbindingen binnen je familie te analyseren, te herstellen en te versterken. Daarbij is het van belang dat mensen die soms zeer ver uiteen liggen qua mening, levensovertuigingen, tradities, normen en waarden, toch verzoend kunnen worden en zo met elkaar terug kunnen samenleven en er voldoening uit kunnen halen. 

Communicatie is hierbij een zeer belangrijk gegeven is. Vaak kunnen de grootste onenigheden herleid worden tot de kleinste misverstanden en kunnen meningsverschillen overbrugd worden door een wederzijds begrip. De partners hebben misschien onvoldoende of niet met elkaar gecommuniceerd en hebben zo voor een diepere kloof gezorgd in hun onderlinge relatie. Als derde partij binnen het gesprek, distantieert de coach zich, is de coach een neutrale partij en ziet hij helder wat voor de betrokkenen misschien niet zo evident is. Door dan samen de gepaste oplossingen te zoeken, kunnen mensen met elkaar verzoend worden en wordt een wederzijdse verstandhouding gecreeerd voor een gezonde en gelukkige familieband.

Een afspraak maken

Samen zoeken we een goed tijdstip in de agenda, afgestemd op jouw mogelijkheden. 

Voor het inplannen van een eerste gesprek kan je contact opnemen via het contactformulier of je belt me gewoon: 0479 36 94 61.

Referenties

een vriendelijk mailtje

Hey Erik,
Ik heb eind november 2 gesprekken gedaan en ben op basis daarvan aangenomen. Ik ben dan begin deze maand begonnen op mijn nieuwe job, als "Technical Procurement Specialist" bij -----, 1 van de grootste chemiebedrijven wereldwijd. Ik ben heel blij dat ik (eindelijk) de stap heb gezet, mede dankzij u!
Nogmaals bedankt Erik
mvg,
S---

ik breng je even op de hoogte

Dag Erik,

Zoals beloofd breng ik je op de hoogte bij het opstarten van mijn eigen cateringbedrijfje. Bij deze is het zover :).
Neem gerust een kijkje op www.***.be en volg ons op facebook als je interesse hebt.
De verbouwingen zijn bijna rond en ik werk nu bijna een jaar als ingenieur technieken op een studiebureau in Berchem.
Bij deze ben je helemaal op de hoogte,
Groeten,
J---

duwtje in de rug

Dag Erik,

Graag zou ik danken voor het "duwtje in de rug" dat ik echt wel nodig heb gehad om de bal aan het rollen te brengen.
Mijn werkgever snapte het wel en was eigenlijk blij dat ik de stap heb gezet. En nu worden het zware weken, alles afhandelen en doorgeven, en dan alles nieuw.

Maar soms is nieuw ook eens nodig.

Groetjes, N---

solliciteren

Beste Erik

Ik wil je graag bedanken voor de loopbaanbegeleiding.

Ik start in mijn nieuwe job als ... op 1/9/2017.

Met vriendelijke groeten

D... 

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10