Naar boven

Jouw persoonlijke coach

Wil je meer te weten komen over Erik als coach?

Als coach wordt er naar gestreefd je te coachen op het beste niveau.

Voor particulieren

Ben je actief op zoek naar een levensstijl vol passie en heb je nood aan verantwoorde en professionele begeleiding ? Het helen bij het behalen van jouw droomdoel is mijn passie.

Voor bedrijven

Fitte en efficiënte medewerkers ? Last van kortstondige afwezigheden op het werk? Coaching werkt inspirerend om je medewerkers tot een levensstijl vol energie en passie om te denken

Het boek is een ideaal hulpmiddel voor talentenjagers die hun medewerkers willen laten groeien in hun werk. Om de maatschappelijke betrokkenheid van de medewerkers te vergroten maakt men vaak gebruik van de kennis en de ervaring van de medewerking. Wel deze talenten staan niet beschreven in het boek. Deze zijn reeds goed genoeg gekend.

'Tegenspoed schudt talenten wakker die bij voorspoed nooit zouden ontwaken' - Quintus Horatius Flaccus (Romeins dichter)

omslag talentalfabet

De schrijvers maken gebruik van niet zo voor de hand liggende talenten en kwaliteiten van mensen.
Het resultaat van de schrijvers is een energiek boek, bestaande uit 26 hoofdstukken, die deze net zo gekende talenten in de kijker brengt.
Het talentalfabet herkadert een aantal eigenschappen van mensen die op het eerste gezicht helemaal geen kwaliteit zijn, maar door de eigenschappen vanuit een andere hoek te benaderen wel als talent gebruikt kunnen worden.
In 26 korte hoofstukken worden ongebruikelijke talenten beschreven, met pro's en contra's, met voorbeelden hoe het moet en ... voorbeelden hoe het niet moet. Het combineren van de verschillende 'nieuwe' talenten van de medewerkers zullen de passie van de medewerker een boost geven, waardoor andere talenten zich zullen ontwikkelen.

Na het lezen van het talentalfabet is de talentenjager in staat zijn hun medewerker te kneden en te masseren om net die talenten er uit te halen die de betrokkenheid van de medewerker gaan vermenigvuldigen ten voordele van de organisatie waarin de medewerker thuishoort.
Tot besluit: 'Wie zich werkelijk verdiept in de levens van hen die op deze aarde iets gepresteerd hebben, wordt telkens getroffen door het verschijnsel dat de eigenlijke kracht van die mensen een gebrek is geweest tot een kwaliteit omgebogen' (Godfried Bomans).

van Gorcum - 115 pagina's - talenten - 2013
http://www.hettalentalfabet.nl/

Referenties

een vriendelijk mailtje

Hey Erik,
Ik heb eind november 2 gesprekken gedaan en ben op basis daarvan aangenomen. Ik ben dan begin deze maand begonnen op mijn nieuwe job, als "Technical Procurement Specialist" bij -----, 1 van de grootste chemiebedrijven wereldwijd. Ik ben heel blij dat ik (eindelijk) de stap heb gezet, mede dankzij u!
Nogmaals bedankt Erik
mvg,
S---

ik breng je even op de hoogte

Dag Erik,

Zoals beloofd breng ik je op de hoogte bij het opstarten van mijn eigen cateringbedrijfje. Bij deze is het zover :).
Neem gerust een kijkje op www.***.be en volg ons op facebook als je interesse hebt.
De verbouwingen zijn bijna rond en ik werk nu bijna een jaar als ingenieur technieken op een studiebureau in Berchem.
Bij deze ben je helemaal op de hoogte,
Groeten,
J---

duwtje in de rug

Dag Erik,

Graag zou ik danken voor het "duwtje in de rug" dat ik echt wel nodig heb gehad om de bal aan het rollen te brengen.
Mijn werkgever snapte het wel en was eigenlijk blij dat ik de stap heb gezet. En nu worden het zware weken, alles afhandelen en doorgeven, en dan alles nieuw.

Maar soms is nieuw ook eens nodig.

Groetjes, N---

solliciteren

Beste Erik

Ik wil je graag bedanken voor de loopbaanbegeleiding.

Ik start in mijn nieuwe job als ... op 1/9/2017.

Met vriendelijke groeten

D... 

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10