Naar boven

Jouw persoonlijke coach

Wil je meer te weten komen over Erik als coach?

Als coach wordt er naar gestreefd je te coachen op het beste niveau.

Voor particulieren

Ben je actief op zoek naar een levensstijl vol passie en heb je nood aan verantwoorde en professionele begeleiding ? Het helen bij het behalen van jouw droomdoel is mijn passie.

Voor bedrijven

Fitte en efficiënte medewerkers ? Last van kortstondige afwezigheden op het werk? Coaching werkt inspirerend om je medewerkers tot een levensstijl vol energie en passie om te denken

Het zal niet anders zijn; we moeten allemaal langer werken. Maar willen we dat volhouden, dan moeten bedrijven echt de knop omdraaien. We moeten stoppen met denken dat mensen het best presteren op kantoor van 9 tot 5 in een bedrijfscultuur waar ze amper zichzelf kunnen zijn.

Topmanager Frank Van Massenhove, voorzitter van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid, is een voortrekker in het zoeken naar een beter evenwicht tussen werk en privé. Eén van zijn grote voorbeelden is de Braziliaanse zakenman Ricardo Semler.
Die gooide het roer in de jaren tachtig al resoluut om: zijn werknemers bepalen zelf wanneer ze werken, hoeveel ze verdienen, wie hun bazen en collega’s worden. Ricardo Semler was vorige week uitzonderlijk in ons land.

Koppen bracht de twee CEO’s van het geluk samen. “Als je ziet wat de winst is die hij creëert in zo’n ongelofelijk moeilijk land als Brazilië. Daar zijn geen woorden voor. Hij is geen Beatle. He’s a fucking Rolling Stone.”

 

Referenties

een vriendelijk mailtje

Hey Erik,
Ik heb eind november 2 gesprekken gedaan en ben op basis daarvan aangenomen. Ik ben dan begin deze maand begonnen op mijn nieuwe job, als "Technical Procurement Specialist" bij -----, 1 van de grootste chemiebedrijven wereldwijd. Ik ben heel blij dat ik (eindelijk) de stap heb gezet, mede dankzij u!
Nogmaals bedankt Erik
mvg,
S---

ik breng je even op de hoogte

Dag Erik,

Zoals beloofd breng ik je op de hoogte bij het opstarten van mijn eigen cateringbedrijfje. Bij deze is het zover :).
Neem gerust een kijkje op www.***.be en volg ons op facebook als je interesse hebt.
De verbouwingen zijn bijna rond en ik werk nu bijna een jaar als ingenieur technieken op een studiebureau in Berchem.
Bij deze ben je helemaal op de hoogte,
Groeten,
J---

duwtje in de rug

Dag Erik,

Graag zou ik danken voor het "duwtje in de rug" dat ik echt wel nodig heb gehad om de bal aan het rollen te brengen.
Mijn werkgever snapte het wel en was eigenlijk blij dat ik de stap heb gezet. En nu worden het zware weken, alles afhandelen en doorgeven, en dan alles nieuw.

Maar soms is nieuw ook eens nodig.

Groetjes, N---

solliciteren

Beste Erik

Ik wil je graag bedanken voor de loopbaanbegeleiding.

Ik start in mijn nieuwe job als ... op 1/9/2017.

Met vriendelijke groeten

D... 

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10