Naar boven

Jouw persoonlijke coach

Wil je meer te weten komen over Erik als coach?

Als coach wordt er naar gestreefd je te coachen op het beste niveau.

Voor particulieren

Ben je actief op zoek naar een levensstijl vol passie en heb je nood aan verantwoorde en professionele begeleiding ? Het helen bij het behalen van jouw droomdoel is mijn passie.

Voor bedrijven

Fitte en efficiënte medewerkers ? Last van kortstondige afwezigheden op het werk? Coaching werkt inspirerend om je medewerkers tot een levensstijl vol energie en passie om te denken

MISSIE

Mijn missie is om mensen vanuit hun passie en plezier, hun innerlijke kracht en overvloed hun leven vorm te geven.  Op die manier mensen stimuleren om zichzelf beter te leren kennen zodat ze ruimte krijgen om vanuit zichtzelf te groeien en zo zelfbewuster in het leven staan, waardoor ze de basis leggen voor een duurzame verandering.

VISIE

Krachtig en correct:

Samen halen we het beste uit jezelf en je omgeving (je familie, je school, je bedrijf).  Zo bied je een antwoord op jouw beperkingen en maak je van jouw beperkingen een uitdaging als antwoord op jouw omgeving.

Realistisch en uitdagend:

Samen zoeken we een uitdagende en realistische doelstelling in je persoonlijk en/of professioneel leven. Iedereen heeft een oneindig potentieel, die door de tijd, de middelen en de omgeving beperkt worden om het levenswerk te realiseren. Ik gun mensen een unieke, realistische en gepaste uitdaging.

Verbinding met de omgeving:

Ik sta voor de verbinding met de omgeving, voor gemeenschapszin.  Ik geef mensen een ontmoetingsplaats waar we elkaar op een natuurlijke, aangename manier en in alle vrijheid van gedachten kunnen wisselen over de zaken die mensen werkelijk bezighouden.

Duurzaamheid en eenvoud:

Ik sta voor een duurzaam proces, waarbij mensen zichzelf een manier van leven aanleren op basis van verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid.  Het gaat om de essentie en de eenvoud, weg van alle zaken die onnodige ruimte in je leven innemen.

Recht naar de kern en van daaruit efficiënt stappen zetten.

Referenties

een vriendelijk mailtje

Hey Erik,
Ik heb eind november 2 gesprekken gedaan en ben op basis daarvan aangenomen. Ik ben dan begin deze maand begonnen op mijn nieuwe job, als "Technical Procurement Specialist" bij -----, 1 van de grootste chemiebedrijven wereldwijd. Ik ben heel blij dat ik (eindelijk) de stap heb gezet, mede dankzij u!
Nogmaals bedankt Erik
mvg,
S---

ik breng je even op de hoogte

Dag Erik,

Zoals beloofd breng ik je op de hoogte bij het opstarten van mijn eigen cateringbedrijfje. Bij deze is het zover :).
Neem gerust een kijkje op www.***.be en volg ons op facebook als je interesse hebt.
De verbouwingen zijn bijna rond en ik werk nu bijna een jaar als ingenieur technieken op een studiebureau in Berchem.
Bij deze ben je helemaal op de hoogte,
Groeten,
J---

duwtje in de rug

Dag Erik,

Graag zou ik danken voor het "duwtje in de rug" dat ik echt wel nodig heb gehad om de bal aan het rollen te brengen.
Mijn werkgever snapte het wel en was eigenlijk blij dat ik de stap heb gezet. En nu worden het zware weken, alles afhandelen en doorgeven, en dan alles nieuw.

Maar soms is nieuw ook eens nodig.

Groetjes, N---

solliciteren

Beste Erik

Ik wil je graag bedanken voor de loopbaanbegeleiding.

Ik start in mijn nieuwe job als ... op 1/9/2017.

Met vriendelijke groeten

D... 

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10