Naar boven

Jouw persoonlijke coach

Wil je meer te weten komen over Erik als coach?

Als coach wordt er naar gestreefd je te coachen op het beste niveau.

Voor particulieren

Ben je actief op zoek naar een levensstijl vol passie en heb je nood aan verantwoorde en professionele begeleiding ? Het helen bij het behalen van jouw droomdoel is mijn passie.

Voor bedrijven

Fitte en efficiënte medewerkers ? Last van kortstondige afwezigheden op het werk? Coaching werkt inspirerend om je medewerkers tot een levensstijl vol energie en passie om te denken

Knack 18/02/16 om 10:05 - Bijgewerkt om 10:28

 

Er zijn steeds meer wetenschappelijke bewijzen dat meer geluk op de werkvloer werknemers productiever maakt. "Als de welzijnsindicatoren in uw bedrijf dalen, zullen de prestatie-indicatoren volgen." Helaas blijkt dat de meeste bedrijven nauwelijks gelukkige werknemers hebben.

bron: http://trends.knack.be/

Jan-Emmanuel De Neve somt de resultaten van wetenschappelijk onderzoek over geluk op als een voetballiefhebber de uitslagen van de voorbije speeldag. De hoogleraar aan de Universiteit van Oxford is vooral vol van een recent onderzoek van econoom Andrew Oswald. Na een vijf jaar durend gecontroleerd experiment in het labo, toonde Oswald voor het eerst een causaal verband aan tussen meer geluk op het werk en hogere productiviteit. "Als je het welzijn van de werknemers omhoog krijgt met één tot anderhalf punt op een schaal van tien, dan krijg je een productiviteitsstijging van 7 à 12 procent per persoon", legt Jan-Emmanuel De Neve uit. "Belangrijk is dat het om een causaal verband gaat, en niet om een correlatie zoals in eerder onderzoek. Een causaal verband betekent dat er geen andere variabelen zijn die de productiviteitsstijging kunnen verklaren."

Meer lees je hier: http://trends.knack.be/economie/bedrijven/de-meeste-bedrijven-hebben-nauwelijks-gelukkige-werknemers/article-normal-666979.html

Referenties

een vriendelijk mailtje

Hey Erik,
Ik heb eind november 2 gesprekken gedaan en ben op basis daarvan aangenomen. Ik ben dan begin deze maand begonnen op mijn nieuwe job, als "Technical Procurement Specialist" bij -----, 1 van de grootste chemiebedrijven wereldwijd. Ik ben heel blij dat ik (eindelijk) de stap heb gezet, mede dankzij u!
Nogmaals bedankt Erik
mvg,
S---

ik breng je even op de hoogte

Dag Erik,

Zoals beloofd breng ik je op de hoogte bij het opstarten van mijn eigen cateringbedrijfje. Bij deze is het zover :).
Neem gerust een kijkje op www.***.be en volg ons op facebook als je interesse hebt.
De verbouwingen zijn bijna rond en ik werk nu bijna een jaar als ingenieur technieken op een studiebureau in Berchem.
Bij deze ben je helemaal op de hoogte,
Groeten,
J---

duwtje in de rug

Dag Erik,

Graag zou ik danken voor het "duwtje in de rug" dat ik echt wel nodig heb gehad om de bal aan het rollen te brengen.
Mijn werkgever snapte het wel en was eigenlijk blij dat ik de stap heb gezet. En nu worden het zware weken, alles afhandelen en doorgeven, en dan alles nieuw.

Maar soms is nieuw ook eens nodig.

Groetjes, N---

solliciteren

Beste Erik

Ik wil je graag bedanken voor de loopbaanbegeleiding.

Ik start in mijn nieuwe job als ... op 1/9/2017.

Met vriendelijke groeten

D... 

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10